22 февруари 2020 г.    Гръмотевично хеви метъл шоу ще разтърси зала

...
22 февруари 2020 г. 
 
Гръмотевично хеви метъл шоу ще разтърси зала
Коментари Харесай

Хеви метъл ще разтърси "Арена Армеец"

22 февруари 2020 г. 

 

Гръмотевично хеви метъл шоу ще раздруса зала " Арена Армеец " през февруари следващата година. Five Finger Death Punch включиха България в идното си европейско турне, като на сцената дружно с тях ще излязат легендите на жанра " Мегадет " и изгряващите Bad Wolves. 

Въпреки дългото си и труднопроизносимо име Five Finger Death Punch са световен метъл феномен. С четири платинени и шест златни записa, те надминават три милиарда слушания онлайн, имат 24 части в топ 10 през последните години, а през 2018-а са най-слушаният актьор на U.S. Rock Radio.  В същата година техният финален албум And Justice For None оглавява класациите, а идният им осми студиен запис следва да излезе през зимата на 2020 г. 

Траш метъл пионерите " Мегадет " се появяват на музикалната сцена през 1983-та, безусловно изобретявайки този род, и са задоволително добре познати и обичани от българската аудитория. С 38 милиона продадени копия и 12 номинации за " Грами ", в това число премия за най-хубаво метъл осъществяване през 2017-а, групата сега работи по нов студиен албум.

За идния концерт китаристът на 5FDP Золтан Батори споделя: " Мегадет " нямат потребност от показване - те са митове! Приносът на Дейв Мъстейн към този жанр е безмерен. Смятам, че той е един от основоположниците освен на траш, само че и на хеви метъл музиката като цяло, тъй като рифовете и стилът му на свирене са повлияли на всеки ". Мъстейн връща комплимента: " Сериозно ще загазите, в случай че не дойдете да видите шоуто на Five Finger Death Punch през 2020! Наистина не желаете да го пропускате! "

Билетите за концерта в " Арена Армеец " са на цени от 60 до 110 лв. и могат да бъдат закупени от петък в мрежата на " Ивентим ". 
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР